Minder stress, meer energie

Ken je dat? Dat je alle ballen hoog wil houden met het resultaat dat ze voor je gevoel één voor één naar beneden storten?

Het is ook vrijwel onmogelijk om én die leuke ouder én die leuke partner én die goede werknemer én die lieve vriend(in) én die goede dochter/zoon of zus/broer te zijn plús ook nog wat quality tijd voor jezelf over te houden.

Je slaapt slecht, je voelt je dagelijks leeggetrokken en futloos. Die algehele malaise – je weet niet beter! En jouw nachtrust die begint om 20.00 uur al op de bank… De dag sleept zich voort en stiekem ben je een beetje trots op jezelf als je de kinderen, of een ander liefhebbende, vandaag geen uitbrander hebt gegeven. Want dat lontje, díe is ver te zoeken.

Oh, dit is zó herkenbaar! Voor heel veel mensen! Je bent gelukkig niet de enige! In mijn praktijk merk ik dat hier vaak nog heel veel meer klachten bij komen kijken zoals een opgeblazen gevoel in je buik, winderigheid en last van een wisselende stoelgang.

Maar óók willen afvallen en dit lukt niet, je slecht kunnen concentreren, je gefrustreerd en prikkelbaar voelen of juist moedeloos en verdrietig (want ik zou toch…. en ik moet nog….).

Modder niet langer aan en kom naar mijn gratis webinar!

In een uurtje neem ik je mee door de processen van je lichaam en geef ik je handige tips & tricks om meer rust in je leven in te bouwen.

 

Je hebt zelf waarschijnlijk ook wel gemerkt dat je als je moe bent dat je dan in die vicieuze cirkel blijft hangen van slecht eten, belabberd voelen, geen energie hebben om te koken, je eet dan slecht. Kortom je vult jezelf in plaats van je voedt jezelf.

Dit patroon kunnen óók een grote stressreactie in jouw lichaam veroorzaken. Slechte voeding zorgt voor een vitaminen en mineralen tekort en zo begint de cirkel weer opnieuw.

 

Na deze online masterclass weet je wat er in je lichaam gebeurt bij stress, leer je dit herkennen en krijg je bruikbare tips & tricks om dit om te draaien voor jezelf.

 

Wanneer, hoe laat, waar en hoe?

Wanneer : 25 januari 2022

Hoe laat : 19.30 – 20.30 uur

Waar : vanaf de bank, in bad of waar je ook maar wil. 

Hoe : via Zoom. De camera’s van alle deelnemers staan uitgeschakeld dus mocht je echt in bad zitten te kijken en luisteren – no worries, we zien je niet. 

Wil je bij de gratis webinar aanwezig zijn? Geef je dan op via de onderstaande button. Ik houd je dan op de hoogte via de mail en stuur je een dag van tevoren de zoomlink toe.