Herkenbaar?

 • Je voelt je vaker wel dan niet opgeblazen. Dat ene jurkje, of fijne t-shirt, staat ’s ochtends voor de spiegel hartstikke leuk maar gedurende de dag lijk je er wel zwanger in! En dan ben je misschien ook nog eens een man…

 • Het is dat je geen luchtballon bent, anders was je wel al opgestegen. Want man o man, waar komt al die lucht toch vandaan? Super ongemakkelijk én super gênant!

 • Je hebt ’s nachts goed geslapen maar het lukt je maar niet om je bed uit te komen. Je blijft zo moe en futloos, ook gedurende de dag. Hoeveel en wat je ook eet, de energie is er niet in te krijgen.

 • Of misschien slaap je wel helemaal niet lekker! Het inslapen lukt niet en tot overmaat van ramp wordt je ook nog meerdere keren ’s nachts wakker, al dan niet om te plassen. En dan weer lekker in slaap vallen – nee natuurlijk niet. Al die tig duizend schaapjes ken je nu wel bij naam en nummer….

 • 3 maanden geleden vertelde je zo trots en enthousiast aan íedereen die het maar wilde horen dat je zo fijn 15 kilo bent afgevallen. Ja oké, het was even afzien – het leven op repen en shakes was niet top maar nu; supertrots ben je! Lang verhaal kort – nu 3 maanden verder zit er weer 15+ kilo aan. Hoe dan!? Om in en in verdrietig van te worden! En dat supertrotse gevoel… Die is super ver te zoeken!..


 • Het lijkt wel alsof de hele maand in het teken van je menstruatie staat. Daar waar het maar max 1 week per maand hoort te zijn! Je voelt je beroert, je borsten doen pijn, je humeur is ver beneden pijl, misschien slaap je er ook nog slecht bij en je libido – welk libido!? Eigenlijk zijn er maar 2 dagen in de maand dat je je echt lekker in je vel voelt zitten. Om moedeloos van te worden!

Voor wie?

Voel je je niet fit maar je kan je vinger er niet opleggen waar dat door komt? Heb je chronische klachten of misschien wel klachten die zogenaamd ‘tussen de oren’ zitten? Heb je het idee dat je klachten voeding gerelateerd zijn?

Heb je last van je darmen, je huid,  ervaar je gewrichtsklachten of moeite met afvallen? Ben je continu vermoeid of misschien heb je wel last depressieve gevoelens?

Dan ben je hier aan het juiste adres!

Waarom?

Jij wil je ook wel weer eens fit voelen!

Je bent bereid om daar aan te werken!

Je bent bereid om in je gezondheid te investeren!

Dan ga ik je helpen!

Ik nodig je graag uit op een intakeconsult. Samen gaan we op zoek naar de oorzaak van je klachten, ik neem je bij de hand en geef (voedings-)adviezen die jou gaan helpen om lekkerder in je vel te zitten!

Wat?

Ik ga je helpen met:
 

 • Het krijgen van méér energie
 • Je verlossen van je darmklachten
 • Het verbeteren van je slaap
 • Je over het algemeen fitter laten voelen
 • Het laten stralen van je huid
 • Het verminderen van hormonale problemen
 • Het krijgen van een gewicht dat bij jou past!

Nog meer!

Ook met de onderstaande klachten kan ik je verder helpen!

 

Voor de klachten van acné, eczeem, rosacea maar ook anti-aging werk ik samen met dé huidtherapeut uit de Bollenstreek; Derm Medic Huidtherapie.   Daar waar zij de buitenkant aanpakken, pak ik de binnenkant aan. Op deze manier word je van binnen en buiten geoptimaliseerd om zodoende zo snel mogelijk, maar ook zo mooi mogelijk, van je klachten af te komen.

 

Neem vooral eens een kijkje op hun site voor meer informatie. Ennn…, niet geheel onbelangrijk, veel van hun behandelingen vallen ook onder de aanvullende verzekering.

 

 

Klik op de dikgedrukte ziektebeelden voor meer informatie