The Health Makers, dat ben ik!

 

Maar wie ben jij dan?

Mijn naam is Petra den Daas en samen met mijn netwerk van doorverwijzers en partners help ik je naar een gezonder leven. Ik ben gediplomeerd orthomoleculair therapeut én ervaringsdeskundige.

 

Al van kleins af aan had ik flinke darmklachten. Hier is nooit een duidelijke oorzaak voor gevonden en zodoende bleef ik ook maar aanmodderen. Dit met gevolg dat mijn klachten in de jaren erger en uitgebreider werden (niet fit en down voelen, pijn in mijn nek en schouders, oedeem in mijn linkervoet, jeuk over mijn hele lijf en een rood gelaat) en ik tijdens mijn zwangerschappen met koliekpijnen op de bank lag.

 

Dit kon zo niet langer! Ik wilde een klachtenvrij leven hebben en ben op zoek gegaan naar wat de antwoorden hierop zijn. In mijn zoektocht heb ik vele geneeskundigen geraadpleegd van een fysiotherapeut, een osteopaat, een chiropractor tot zelfs een MDL-arts in het ziekenhuis om uiteindelijk te eindigen bij een orthomoleculair arts. Deze orthomoleculaire arts heeft mij heel veel inzichten gegeven en met een aangepaste leefstijl, voedingspatroon en ondersteuning vanuit supplementen bleven de klachten écht weg.

 

Dit vond ik zo waardevol dat ik mezelf ben gaan omscholen naar orthomoleculair therapeut.
Ik geloof in een holistische aanpak, waarbij het fysieke en mentale aspect altijd invloed hebben op elkaar en samenwerken. Door mijn resultaatgerichte, directe en no-nonsense mentaliteit weet ik precies hoe ik tot de kern kan doordringen, ben ik de bekende ‘stok achter de deur’ en weet ik op enthousiaste en soms wat strenge manier samen met de cliënt te komen tot het punt waar we samen willen komen. 

 

Samenwerkingen

1 +1 = 3, je kent die uitdrukking wel.

 

Ik heb daarom diverse samenwerkingen met bedrijven, coaches, therapeuten, laboratoria en leveranciers. Klik vooral op de logo’s hieronder om de samenwerkingspartij te bekijken