Denise (35 jaar)

Jarenlang had ik al last van buikpijn en een opgeblazen gevoel. Na mijn laatste zwangerschap kreeg ik daar allerlei vage klachten bij. Na een uitgebreid intakegesprek met Petra heeft zij een persoonlijk behandelplan gemaakt en supplementen voorgeschreven. Buikpijn? Heb ik bijna nooit meer en ook het opgeblazen gevoel en vage klachten zijn verdwenen!

Vrouw (43 jaar)

43 jaar, sportief en fit. Corona gehad en heel erg ziek van geweest, koorts, hartkloppingen, hoofdpijn, spierpijn, smaak- en geurverlies, extreme vermoeidheid en concentratieverlies. Na 6 weken weer redelijk opgeknapt, maar nog veel hoofdpijn, vermoeid en verminderde concentratie. Op advies van Petra supplementen ontvangen en binnen 2 weken voelde ik me weer de oude, heel fijn!

Caroline (42 jaar)

Winterdip, spastische darm, spanningsgerelateerde klachten en pluizig haar. Vijf maanden geleden kwam ik bij Petra terecht, ietwat sceptisch over orthomoleculaire geneeskunde, had ik mijn intakeconsult. Petra is open, prettig in haar manier van communiceren. Nu 3 consulten verder, een aangepast reëel voedingspatroon en ondersteuning vanuit supplementen, ga ik steeds beter in mijn vel zitten.

Francien

Dankzij jou heb ik mijn lijf weer terug, bedankt!!

Man (49 jaar)

In eerste instantie stond ik er nogal sceptisch tegenover totdat ik, nav de intake, mijn voedingspatroon had aangepast en dit ondersteunde met supplementen. Vanaf dat moment voelde ik mij een stuk fitter, ik was niet meer telkens verkouden, zat beter in mijn lijf en daardoor voelde ik mij mentaal ook beter. Dit had ik niet verwacht. Dankzij Petra weet ik nu hoe het anders kan. Heel fijn.

Kitty (41 jaar)

Mijn energieniveau was erg laag en mijn stressniveau erg hoog. Hiervoor heb ik Petra benaderd. Mede dankzij haar advies zit ik veel beter in mijn vel. Petra is een topper!

Chantal

Of ik spijt heb dat ik naar The Healthmakers ben gegaan ? Absoluut niet ! Misschien alleen dat ik niet éérder iets aan mijn buikklachten heb laten doen ! Ik heb Petra benaderd toen mijn klachten verergerden en mijn dagelijks leven er door beïnvloed werd. Petra heeft veel kennis en brengt dit op een levendige en vooral begrijpelijke manier over, ze weet duidelijk waar ze het over heeft. We zijn nu enkele maanden verder en mijn pijnlijke buikklachten zijn verdwenen, we zijn er nog niet helemaal maar maken ons langzaam op voor de finale! Bedankt Petra voor je enthousiaste en doelgerichte aanpak, ik ben je zeer dankbaar ?